Tisza Alfa Hotel

Szeged

Az Ön neve (*)
Invalid Input
Érkezés (*)
Invalid Input
Az Ön e-mail címe (*)
Invalid Input
Az Ön telefonszáma (*)
Invalid Input
Távozás (*)
Invalid Input
Foglal
Fürdők

Fürdők

A magyar organikus építészet zászlóvivője, a Kossuth-díjas Makovecz Imre által tervezett Hagymatikum Fürdő már  látványvilágában is minőséget képvisel. Impozáns medencék, stílusos dizájnos, egyedi szaunák, wellness kezelések idilli körülmények között segítik a vendégek az aktív pihenését, rekreációját.

A több mint 100 éves Anna Fürdő egy csodálatosan felújított műemléképületében várja a termál- és a wellnessfürdőzőket. A Két fürdő az épület két külön szárnyába tagolódik, szolgáltatásaik elkülönülnek, így azokat igény szerint külön-külön, vagy - kombinált belépőjeggyel - egyben lehet igénybe venni. A két szárny körülölel egy belső udvart, ahol jó idő esetén lehet napozni vagy a büfé szolgáltatásait élvezni.
A fürdőépület bal szárnyában helyezkedik el a wellnessfürdő.

A Tisza Alfa Hoteltől autóval 10 perc távolságra található a Napfényfürdő Aquapolis Szeged fürdőkomplexum, mely a szegedi Belvárosi híd újszegedi hídfőjénél található egykori Ligetfürdő helyén nyitotta meg kapuit 2010-ben. A wellness-, gyógy- és fürdőkomplexum feledhetetlen családi élményt nyújt kicsiknek és nagyoknak egyaránt!